Info

 

Jordi Sellas i Ferrés.
Nascut a Olot l’any 1977.

Periodista i gestor d’empreses culturals. Llicenciat en Ciències de la Comunicació, especialitzat en Publicitat i Relacions Públiques, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

És fundador i director de Layers of Reality, membre de Minoria Absoluta, Nostromo Live i patró de la Fundació Teatre Públic de Barcelona – Teatre Lliure i de la Fundació Carulla; també membre de l’International Council de la Creative Industries Federation del Regne Unit.

Durant la X Legislatura va ocupar el càrrec de Director General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya. Ha estat director digital i de nous negocis del Grup RBA, fundador del Club TR3SC, director de màrqueting del Grup Focus, tècnic superior de promoció de la UAB i director de comunicació d’Ona Catalana. Ha assessorat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el Piccolo Teatro di Milano, el Teatro alla Scala i altres institucions públiques i privades en l’àmbit del màrqueting i els nous models de comunicació.

Imparteix classes sobre màrqueting i gestió cultural de forma habitual a la Universitat Ramon Llull (URL) i a l’Accademia del Teatro alla Scala / MIP Polide Milà. És coautor del llibre “Màrqueting de les Arts Escèniques. Creació desenvolupament de públics”, editat per Gescènic l’any 2009.

Ha presentat i dirigit el programa “Generació Digital” de Catalunya Ràdio i de Televisió de Catalunya fins el març de 2013 i actualment col·labora als programes “El Món” i “Islàndia” de RAC1.
Twitter: @jordisellas

Entrada a la Viquipèdia

 

···

···

···